Certificering

Siden den 1. januar 2009 har DSF tilbudt alle solarieoperatører en national branchecertificering, der har til formål at sikre vores gæster en solarieoplevelse af en høj og ensartet kvalitet.

VIGTIG INFORMATION – Siderne opdateres med nye adresser
- Du kan derfor opleve, at siderne ikke er tilgængelige for søgning af adresse. Arbejdet med opdatering forventes afsluttet medio mars 2017. Kontakt DSF, hvis du ønsker oplysning om et center.

Yderligere information og tilmelding

Kontakt din leverandør blandt DSF’ medlemmer for yderligere information og tilmelding.