Dansk Solarie Forening

dsf logo til udskrifter.

Sanktioner

Fra 1. juli 2007 tillader Dansk Solarie Forening ikke, at medlemsvirksomhederne sælger UV-lyskilder som ikke er mærket i overenstemmelse med den europæiske standard EN-60335-2-27. Brud på denne regel kan sanktioneres med en bøde på 50.000 kroner. DSF’s medlemsvirksomheder har indgået aftale om at foretage gensidige kontroller på tværs af konkurrerende virksomheder for at give sikkerhed for, at alle solcentre under Dansk Solarie Forenings certificeringsordning overholder kravene i certificeringen.

Efter 1. juli tillader Dansk Solarie Forening ikke at medlemsvirksomhederne sælger solarierør til solcentre, som ikke er certificerede. Brud på denne regel sanktioneres med en bøde på 50.000 kroner. DSF’s medlemsvirksomheder har indgået aftale om at foretage gensidige kontroller på tværs af konkurrerende virksomheder for at give sikkerhed for, at alle solcentre under Dansk Solarie Forening er certificerede.

Tilmelding til nyhedsbrev

Loading...Loading...


five + two =

Holdninger

Sollys og solarium har samme virkning

Der er intet belæg for at påstå, at solarium skulle være mere skadeligt end sollys. Stigningen af tilfælde af hudkræft begyndte flere årtier før åbningen af det først solcenter.

Viden

Kræft og solarier

Her finder du henvisninger til en række relevante videnskabelige artikler, der er publiceret af anerkendte forskere i akademiske tidsskrifter.

Dansk Solarie Forening (DSF)
,
; E-mail: • Pressekontakt: +45 2190 6099