Dansk Solarie Forening

dsf logo til udskrifter.

SOLCENTRE KAN ÅBNE DEN 6. APRIL

På et møde blandt politikerne på Christiansborg er det besluttet, at liberale erhverv kan åbne igen den 6. april 2021.

For bemandede solcentre gælder krav om fysisk kontrol af corona-pas, mens ubemandede centre skal leve op til krav om max. antal gæster, mundbind før og efter behandlingen samt adgang til håndsprit.

Solarier beliggende i f.eks. indkøbscentre eller i områder med lokal nedlukning har dog ikke lov til at åbne.

Dansk Solarie Forening hilser med tilfredshed beslutningen om genåbning af solarier. Foreningen har især den seneste måned modtaget et stort antal henvendelser fra danskere, der har savnet adgang til behandling i et solarium.
I foreningen er vi sikre på, at genåbningen kan genføres på betryggende vis. Gennem hele corona-forløbet har vores gæster udvist stor ansvarsfølelse og nøje overholdt forsamlings- og hygiejneforskrifterne.

Vi glæder os til byde danskerne velkommen tilbage til deres lokale DSF-certificerede center!

Tilmelding til nyhedsbrev

Loading...Loading...


five + two =

Holdninger

Sollys og solarium har samme virkning

Der er intet belæg for at påstå, at solarium skulle være mere skadeligt end sollys. Stigningen af tilfælde af hudkræft begyndte flere årtier før åbningen af det først solcenter.

Viden

Baggrund for IARC's klassificering af solarium

En række avisoverskrifter har været misvisende i forbindelse med solariums placering i gruppe 1 i IARC’s klassifikation af carcinogenitet. Disse historier er vildledende og baserede misforståelser. Vi gennemgår sagen kort.

Dansk Solarie Forening (DSF)
,
; E-mail: • Pressekontakt: +45 2190 6099