Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/www.dansksolarieforening.dk/www/wp-content/plugins/mailpress/mp-content/add-ons/MailPress_mailinglist.php on line 156
» SOL IGEN FRA PÅ MANDAG | Dansk Solarie Forening

SOL IGEN FRA PÅ MANDAG

Dansk Solarie Forening har netop gennem dagspressen erfaret, at regeringspåbuddet om lukning af solarier ophæves med virkning fra mandag den 20. april 2020.

I branchen hilser vi denne beslutning velkommen og glæder os til igen at kunne byde danskerne velkommen til solbadning i vores medlemmers certificerede solarier: http://dansksolarieforening.dk/certificering

Sol og solarium styrker som bekendt kroppens immunforsvar. Det er der god brug for oven på en lang, mørk vinter, og i særdeleshed med tanke på den aktuelle corona-pandemi.

Loading...Loading...

five + two =