Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/www.dansksolarieforening.dk/www/wp-content/plugins/mailpress/mp-content/add-ons/MailPress_mailinglist.php on line 156
» REGERINGSPÅBUD – “solcentre skal lukke” | Dansk Solarie Forening

Dansk Solarie Forening

dsf logo til udskrifter.

REGERINGSPÅBUD – “solcentre skal lukke”

Danmark, 17. marts 2020 – 19.30

Dansk Solarie Forening har netop gennem diverse medier erfaret, at regeringen påbyder “lukning af solcentre” gældende fra den 18. marts kl. 10.00.

Dansk Solarie Forening skal beklage, at vi ikke på forhånd er blevet konsulteret eller orienteret om regeringens påbud, så vi må derfor henvise til dagspressen eller andre kilder til information om dette påbud. Vi kan således ikke svare på, om påbudet omfatter alle solarier med offenlig adgang, uanset betjeningsform, desværre…
Vi opfordrer derfor til, at alle, der stiller behandling med solarium til rådighed, følger påbudet og holder sig orienteret i diverse medier.

Dansk Solarie Forening

Tilmelding til nyhedsbrev

Loading...Loading...


five + two =

Holdninger

Sollys og solarium har samme virkning

Der er intet belæg for at påstå, at solarium skulle være mere skadeligt end sollys. Stigningen af tilfælde af hudkræft begyndte flere årtier før åbningen af det først solcenter.

Dansk Solarie Forening (DSF)
,
; E-mail: • Pressekontakt: +45 2190 6099