Dansk Solarie Forening

dsf logo til udskrifter.

Information om coronavirus

Dansk Solarie Forening informerer om forholdsregler i forbindelse med coronavirus.

Efter grundig gennemgang af dansk og international information om covid-19 er det vores vurdering, at solarier ikke udsætter brugerne for en øget risiko for smittespredning, så længe myndighedernes anbefalinger følges. Det skyldes især, at man netop benytter solariet alene og uden kontakt til personale.

Det er naturligvis som altid vigtigt, at brugerne har adgang til papirservietter og desinficeringsvæske, der benyttes i.h.t. producentens anvisninger. Vi anbefaler desuden, at der stilles håndsprit til rådighed i kabiner, på toiletter og ved indgange, men vi er desværre også bekendte med, at disse produkter kan være svære at anskaffe på nuværende tidspunkt.

Der henvises desuden til myndighedernes information: Åbn link i et nyt faneblad

Tilmelding til nyhedsbrev

Loading...Loading...


five + two =

Holdninger

Sollys og solarium har samme virkning

Der er intet belæg for at påstå, at solarium skulle være mere skadeligt end sollys. Stigningen af tilfælde af hudkræft begyndte flere årtier før åbningen af det først solcenter.

Viden

Nuanceret viden om solbadning

Dansk Solarie Forening ønsker at give læger, forskere og sagkyndige mulighed for at komme til orde og formidle deres viden om sol og dens virkning på mennesker. Formålet er at nuancere debatten.

Dansk Solarie Forening (DSF)
,
; E-mail: • Pressekontakt: +45 2190 6099