Certificering i fuld gang

Vurderet på baggrund af det overvældende antal tilmeldinger til DSF’ nye solariecertificering, tegner ordningen til at blive en succes!

Foreningens kontrollanter kører i øjeblikket i nærmest døgndrift for at kunne gennemføre de mange certificeringsbesøg og man regner ikke med det varer længe før danske solariegæster, fra alle egne af landet, har kort afstand til nærmeste certificerede solarie.

D-vitamin og solarier

Her finder du henvisninger til en række relevante videnskabelige artikler, der er publiceret af anerkendte forskere i akademiske tidsskrifter.