Certificering i fuld gang

Vurderet på baggrund af det overvældende antal tilmeldinger til DSF’ nye solariecertificering, tegner ordningen til at blive en succes!

Foreningens kontrollanter kører i øjeblikket i nærmest døgndrift for at kunne gennemføre de mange certificeringsbesøg og man regner ikke med det varer længe før danske solariegæster, fra alle egne af landet, har kort afstand til nærmeste certificerede solarie.

Nuanceret viden om solbadning

Dansk Solarie Forening ønsker at give læger, forskere og sagkyndige mulighed for at komme til orde og formidle deres viden om sol og dens virkning på mennesker. Formålet er at nuancere debatten.