Certificering i fuld gang

Vurderet på baggrund af det overvældende antal tilmeldinger til DSF’ nye solariecertificering, tegner ordningen til at blive en succes!

Foreningens kontrollanter kører i øjeblikket i nærmest døgndrift for at kunne gennemføre de mange certificeringsbesøg og man regner ikke med det varer længe før danske solariegæster, fra alle egne af landet, har kort afstand til nærmeste certificerede solarie.

Solarium og sundhed - kort fortalt

De fire hovedelementer, vores liv og velvære afhænger af, er luft, vand, jord og sollys. Der ville ikke være noget liv uden solen – men et liv med for meget sol er heller ikke godt.