Branchen uenig med Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsens fortolkning af nyt EU-direktiv tegner et misvisende billede af sikkerheden i mange danske solarier.
Når man læser Sikkerhedsstyrelsens pressemeddelelser om solarier, kan man let få det indtryk, at det står alvorligt til med sikkerheden i en del af de danske solarier, men udmeldingerne er ikke retvisende fastslår Dansk Solarie Forening (DSF), der organiserer leverandørerne til de offentlig tilgængelige solarier. Hent hele meddelelsen her